Örebro
Datumet har passerat

Stockholm
20 maj
Anmäl dig här
 

Luleå
31 maj
Anmäl dig här

Upplev Copiaxdagarna

En mötesplats och en upplevelse!
Varje år samlas hundratals kunder för att delta på Copiaxdagarna. I korthet kan Copiaxdagarna beskrivas som mini-mässor och branschmöten under avslappnade förhållanden med inslag av produkter, nyheter, kunskap och nöje. Med oss har vi förstås våra leverantörer.

En roadshow – lokalt och överskådligt
Andra större mässor hålls i storstäder och ganska sparsamt. Att missa en mässa innebär lång väntan till nästa. Copiaxdagarna arrangerar vi på olika orter för att det ska vara enklare för dig som kund att delta utan ett för stort avbrott i vardagen. 

Besökaren i fokus
Copiaxdagarna vänder sig till dig som arbetar inom säkerhet – säkerhetsinstallatörer, låssmeder, projektledare och elinstallatörer m.fl. Copiaxdagarna är flexibelt utformade för att passa flera behov. 

Seminarium
Ett nytt inslag är att erbjuda även seminarium under Copiaxdagarna. Tanken är att besökaren ska kunna dels förkovra sig i produkter genom att besöka utställningen och leverantörerna på plats, dels kunna ta del av informativa seminarium.

Dagarna är kostnadsfria för besökare men är avsedda för ovan nämnda yrkesgrupper. Det finns ett begränsat antal platser så anmälan och urval görs baserat på detta. 

Varmt välkommen att besöka oss under dessa innehållsrika dagar! Anmäl dig på din ort via länkarna i toppen av sidan.