PASSER & E-CYLINDER SESSIONS
ANMÄL DIG REDAN IDAG - 20 maj

Välkommen till Copiax Cloud Sessions - Passersystem & E-cylinder

Det finns mycket att välja bland och det kommer många nyheter. Under detta digitala evenemang presenterar vi kort några system och varumärken i det stora utbudet. Håll till godo – kanske är det dags att testa något nytt? Som kund deltar du kostnadsfritt förstås. Vi ses!

Pssst. Kan du inte den 20 maj?
Anmäl dig till eventet får du tillgång till reprisen via en länk som skickas ut i efterhand.

Eventet är helt kostnadsfritt!

Med 100% fokus på Passersystem & E-cylinder

Möt alla under ett och samma tillfälle
Med oss har vi ASSA ABLOY, Aperio, Axema, CDVI, DormaKaba, EVVA, RCO, Salto Systems, Simons Voss, Teletec och Vanderbilt som presenterar produkter och nyheter. Passa på att få svar på just dina frågor och funderingar.

Anmäl dig redan idag till detta kostnadsfria digitala event!

Agenda 

Den 20 maj kl. 8.30 startar Copiax Cloud Sessions - Passersystem & E-cylinder. Det digitala eventet beräknas ta 3 timmar.
Efter passen blir det frågestund där vi på Copiax och leverantörerna svarar på dina frågor.

ASSA ABLOY
 • ARX Centralenhet med inbyggd batteribackup ARX Power är en ny serie produkter som erbjuder en mängd olika möjligheter och konfigurationer. Enheterna har en diskret och stilren design. Stor designfokus har lagts på installationsvänlighet med exempelvis rymlig kapsling för enkel kabelhantering, VMC-snäppfästen för tillbehör och välplanerade kabelgenomföringar.

  Genom att kombinera ARX hårdvara och batteribackup i samma kapsling spar du utrymme, förenklar installationen och får en kostnadseffektiv lösning för både material och arbetsinsats. I de utföranden där ARX Power är utrustad med strömförsörjning är det med en passiv konstruktion som leder ut värme utan fläktar vilket gör den helt tyst.
   

dormakaba
 • Evolo Smart är en kostnadsfri app för enkel hantering av digitala lås och passar mindre verksamheter med upp till 50 användare. Via en smartphone kan du konfigurera och hantera dörrkomponenter, registrera nya användare, köpa digitala nycklar eller radera borttappad användarmedia. Och det bästa är att inga av dessa uppgifter kräver en internetuppkoppling. Systemet är dessutom skalbart vilket innebär att det kan växa i takt med verksamheten.
   
  Lyssna till Mikko Laulumaa som berättar mer om Evolo Smart och dormakabas utbud av digitala dörrkomponenter på passerdagen.
   

EVVA
 • AirKey är lika mångskiftande som dina kunders behov. Med AirKey skickas nycklar via nätet. Sekundsnabbt och var som helst i världen. Uppgifter är alltid säkert lagrade i EVVA:s ultrasäkra datacenter.

  AirKey. Smart helt enkelt. AirKey omvandlar din smarttelefon till nyckel. Nu kan du enkelt överföra individuella cylindrar i ett låssystem till hyresvärdar i ett delat kontor, så att de kan förvalta dessa själva.

  Fler funktioner:
  Skicka en nyckel – nyckel i textformat
  Easy find – cylinder med navigations-information
  Handsfree – dörren låses upp när du närmar dig.

Vanderbilt
 • Vanderbilt presenterar ACT365

  Ett komplett molnbaserat passersystem med videohanteringslösning. Med ACT365-systemet har du tillgång till alla dina objekt via en webbsida. Du kan via fjärrstyrning underhålla systemet var som helst, när som helst. ACT365 låter dig få mer gjort snabbare och enklare.

Salto systems
 • SALTO SPACE – Passersystemet för smartare administration i alla dörrar. SVN-baserat nätverksanslutet data-on-card för smart passerkontroll.

  SALTO Neo – den elektroniska cylindern som kan uppdatera behörighet i realtid. Toppmodern teknik för trådlös passerkontroll.

RCO
 • RCO kommer prata om LockR Serie (Elektronisk låsning)

  De kommer även ha en hel del focus på vårt senaste tillskott

  LockR Cabinet 
  Det smarta och smidiga skåplåset. Vårt senaste tillskott i LockR-familjen. 

AGENDA

AXEMA
 • Axema VAKA passersystem
  - är IP-baserat och byggt på en modern plattform. Systemet är utformat att enkelt byggas ut med plug-in moduler för funktioner som till exempel porttelefon, tvättmaskin- och hisstyrning och larmstyrning.

  VAKA porttelefoni
  - är utvecklat för att ge bästa ljudkvalitet, låga samtalskostnader och enkel installation. VAKA passersystem ingår vid VAKA porttelefon-installation.
   
  VAKA digital informations- & bokningstavla
  - visar anpassad och dagsaktuell information för de boende samtidigt som man snabbt och enkelt kan boka gemensamma utrymmen som tvättstugan. Det ökar tryggheten och skapar ordning och reda.
   
  RENZ digitala postboxar
  - kan installeras med el-låsning och digital namndisplay, de uppdateras då med Axema VAKA-mjukvaran. Fastighetsboxarna finns i flera färger.
   

TELETEC
 • Paxton10 kombinerar tillträdesstyrning- och videohantering i ett enda enkelt system, vilket gör det ännu enklare att erbjuda dina kunder en komplett säkerhetslösning. Systemet bygger på en helt ny plattform som är skapad utifrån feedback från installatörer runt om i Europa.

  Paxton10 är en mångsidig lösning som passar byggnader av alla typer och storlekar, det är helt webbaserat och din kund kan fjärrhantera systemet via en webbläsare. Systemet är skalbart upp till 1000 dörrar och kameror. Paxton 10 erbjuder fyra olika kameror, dome och bullet, som är fullt integrerade i systemet men din kund kan även väja att integrera externa kameror ini systemet. 
   

Simons Voss
 • SimonsVoss presenterar sin vår aktiva digitala cylinder med oöverträffad prestanda. Vår Deras aktiva cylinder har inte bara marknadens bästa prestanda den är dessutom en ECO cylinder beträffande miljö och ekonomi.

  Deras lifecycle på denna produkt möjliggör installationer som över tid kommer att värna om miljö och om driftskostnader.