KAMERA SESSIONS
ANMÄL DIG så får du tillgång till reprisen 

Välkommen till Copiax Cloud Sessions - Kamera

Missa inte detta informativa, spännande och digitala  event om kamera- och videolösningar.
Tillsammans med våra leverantörer, Bosch, Hikvision och Tagmaster visar vi de senaste produktnyheterna och svarar på dina frågor.

Kamera Sessions sändes digitalt den 11 mars. Missade du detta så annmä dig till att se reprisen.
 

Med 100% fokus på kamera!

Några godbitar på agendan:

 • Så läser nummerplåtskameran registreringsskyltar och integrerar informationen i passersystemet.
 • Den virtuella väktaren - såhär enkelt kan du som installatör ansluta en kamera för virtuella väktartjänster via en larmcentral.
 • Bosch remote portal
 • Inteox - framtidens app-baserade kameralösning!
 • En räknande kamera – kontroll över hur många som vistas på en plats samtidigt.
 • Snabb temperaturmätning, för att upptäcka personer med feber.

Missa inte detta! Boka den 11 mars redan idag!

Agenda

Den 11 mars kl 9.00 startar Copiax Cloud Sessions - Kamera. Det digitala eventet beräknas ta 2,5 timmar.

Frågor & svar
Funderar du på vad som krävs av dig som installatör? Har du fått förfrågningar om personräknare i butik under pandemin? När ska man söka efter tillstånd? Behöver man vara behörig CCTV ingengör?

Efter passen blir det frågestund där vi på Copiax och leverantörerna svarar på dina frågor.

Efter eventet kommer du som anmält dig även att ha möjlighet att ta del av inspelat material, det enda du behöver göra är att anmäla dig. 

BOSCH
 • 09:00 - 09:20

  Den virtuella väktaren - så här enkelt kan du som installatör ansluta en kamera för virtuella väktartjänster via en larmcentral.
   

 • 09:20 - 09:40

  Bosch remote portal - ansluter dig till dina Bosch Security-enheter var som helst och låter dig utföra fjärradministration och underhåll när som helst.

 • 09:40 - 10:00

  Inteox - framtidens app-baserade kameralösning!
  Bosch INTEOX är en ny kameraplattform byggd på Android open source-projektet (AOSP) som är utformat för att ge slutanvändare, systemintegratörer och applikationsutvecklare frihet att anpassa och utveckla.

Tagmaster
 • 10:00 - 10:10

  Registreringsskyltskamera / Automatic Number Plate Recognition (ANPR). Vi visar olika användningsområden, trender och vad ni som installatör bör känna till före och under installation.

 • 10:10 – 10:25

  Kamerademonstration. Vi visar hur en ANPR-kamera läser av registreringsskyltar, vilka funktioner och inställningsmöjligheter som finns i användargränssnittet och hur enkelt kameran integreras i ett passersystem.

Hikvsion
 • 10:30 - 10:40

  En räknande kamera - Full kontroll över hur många som vistas på en plats samtidigt.
  I rådande tider med begränsningar på hur många personer som får vistas inom ett område samtidigt kan en eller flera kameror användas för att räkna totalt antal personer på plats.
  Visa enkelt på en monitor hur många som är inne och hur många fler som får kliva in samt ger larm när max antal besökare uppnås.

 • 10:40 - 10:50

  MinMoe Temperature Screening Terminal - Temperaturmätning och beröringsfri passerlösning.
  En lösning som enkelt monteras vid en entre för att på under en sekund upptäcka personer med feber. Temperaturen visas direkt i display och kan ge larm eller varning vid hög temperatur. MinMoe har även Mask-detection som kan uppmana till att ansiktsmask används.

1904 undertecknade Robert Bosch och Fritz Egnell ett avtal rörande försäljning av Boschs produkter och därmed lade grunden för Boschs närvaro i Sverige. Idag sysselsätter Bosch i Sverige cirka 1 900 medarbetare inom de fyra affärsområdena; Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.
Läs mer

Hikvision har sitt ursprung i Kina och är en världsledande leverantör av säkerhetsprodukter och lösningar. Hikvision är kända för prisvärda produkter inom CCTV,  övervakning och larm för såväl företag och industri som för villor och bostäder.
Läs mer

TagMaster är ett applikationsdrivet teknikföretag som designar och marknadsför avancerade sensorsystem och lösningar baserade på radio, radar, optisk, trådlös och  magnetisk teknik för krävande miljöer. Affärsområdena inkluderar Traffic Solutions och Rail Solutions som tillhandahåller innovativa mobilitetslösningar som säljs under varumärkena TagMaster och Sensys Networks.
Läs mer

Ezviz är ett märke från HIK vison kamerorna görs i Hik´s fabriker med samma kvalitetskrav
Riktar sig mot småföretagare och kvalitetsmedvetna privatpersoner.
Många inovativa lösningar
Läs mer